Legénység

Kapitány

Becsületes nevén Kovács Miklós. Ő az agy. A technológia megálmodója és megvalósítója. Ő főzi a pálinkát és viszi a céget. Imádja Rejtőt, de ezt már kitaláltad. Ha pálinkával vagy technológiával kapcsolatos szakmai kérdésed van, vagy ha egyszerűen csak imádod a pálinkánkat, hiszel bennünk, és támogatni szeretnél valahogy, akár lélekben, akkor őt hívd fel!

Tel: Kovács Miklós telefonszáma
Email: miklos.kovacs@petendipalinka.hu

Fregatfőhadnagy

Kovácsné Erzsi, Kimi vagy Betti. A piacon csak “Szépasszonynak” hívják. Neki mindig igaza van, de tényleg. Mindenre gondol, fogja a gyeplőt, pénzügyekben, szabályokban penge. Apa jobb keze, adminisztrál, hígít, vendéget fogad. Meg amit kell, ő egy igazi Joly Joker. Ha főzdelátogatásra szeretnél jelentkezni, őt keresd!

Tel: Kovácsné Erzsi telefonszáma
Email: erzsebet.kovacsne@petendipalinka.hu

Elsőszülött Tipingtapong a marketinges

Próbálj meg Kovács Andreát regisztrálni valahova a neten… Kábé lehetetlen, így lett Andiból Tipingtapong a szájbervirág. A marketing az ő asztala. Főleg az online része, azaz amit látsz a Fülig Jimmy pálinkából a honlapon vagy a facebookon, azt valószínűleg ő követte el. Ha észrevételed van, valami nem működik vagy szerinted máshogy kéne működnie, kérlek, neki jelezd!

Tel: Andi telefonszáma
Email: andrea.kovacs@petendipalinka.hu

A vej az értékesítő

Benő Tiping kérőjeként került a családba és ezzel a pálinka bizniszbe. Saját elmondása szerint előbb szerelembe esett, s csak aztán a pálinkába. Irigykedj csak, jól csinálta. Ő tartja a kapcsolatot a budapesti és Budapest közeli ügyfelekkel. Ha pálinkát szeretnél vásárolni, kóstolni, vagy viszonteladó vagy, őt hívd fel, de nyomban!

Friss: 2017.05.01-07.03-ig Miklóst hívd Benő helyett:
Tel: Kovács Miklós telefonszáma
Email: miklos.kovacs@petendipalinka.hu

Tel: Szaszkó Benedek telefonszáma
Email: benedek.szaszko@petendipalinka.hu

Nagyobbik trónörökös ki leend majd mérnök és pálinka mester

A szerelő, a műszaki fiú. A Veszprémi Egyetem vegyészmérnöki szakán tanul. Menő srác és bármit megold. Gúgli vagy fúrás, palackozás, koktél keverés, motor szerelés sima liba, csak főzni ne kelljen. Max pizza vagy rántotta virslivel. Hajrá, egy kalappal a tanulmányokhoz!

Kisebbik trónörökös ki leend majd mérnök és szőlész-borász

Franciából perfekt. Öh mármint francia nyelvből. Öh ez egyre rosszabb. Il parle bien francais. Érted, na. Francia és angol IT ügyfélszolgálaton dolgozik. Ha szerencséd van a pálinkakóstolókon és kitelepüléseken találkozhatsz vele.