Filozófiánk

FILOZÓFIÁNK

Hamarosan a poharadban, örökre az emlékezetedben.

Élvezd a különbséget!

Az a jó pálinka, ami ízlik! Ez nagyon fontos, soha senkinek ne engedd, hogy befolyásoljon. Ne aggódj, ennek ellenére fognak próbálkozni.. hogy ne kelljen sokáig várnod erre, olvass tovább. Íme a mi érvrendszerünk.

A Fülig Jimmy és Piszkos Fred pálinkák több szempontból is különlegesek a magyar pálinkák között. Illatosak és emellett hosszú gyümölcsös utóízzel rendelkeznek.

Mi kizárólag csak érlelt pálinkákat készítünk!

Sajnos a mai magyar pálinkapiacon megvásárolható pálinkák túlnyomó része nem alkalmas arra, hogy meghódítsa a világpiacot. Sem állandó jó minőséggel, sem elég nagy mennyiséggel nem rendelkezik senki, hogy ez a hódító hadjárat elindulhasson. Mi sem.

Feltett szándékunk azonban tanulni azoktól, akik már bejárták ezt az utat. Szeretnénk, ha a pálinka néhány év vagy évtized múlva úgy kapcsolódna a külföldek fejében Magyarországhoz, mint a Cognac Franciaországhoz, mint a Vodka Oroszországhoz, mint a Tequila Mexikóhoz, mint a Whiskey Nagy Britanniához, mint a Grappa Olaszországhoz és a teljesség igénye nélkül, mint a Sake Japánhoz.

Most lehet, hogy magadban azt gondolod, ez már megtörtént, mert X.Y. külföldi barátod/ismerősöd is úgy jött hozzád látogatóba, hogy “…na a pálinkát ki akarom próbálni, mert hallottam, hogy az valami jó magyar dolog!”. El kell, hogy keserítselek. Sajnos nagyon kevesen ilyen tájékozottak.

Olyan pálinkát szeretnénk a kezedbe adni, mely annyira finom, hogy belevésődik az emlékezetedbe és évek múlva is kapható lesz nálunk. Így lehet csak méltó a <<Pálinka, Magyarország széles körben ismert nemzeti itala>> címre.

Ezért a mottónk, ahogy feljebb is olvashattad:

Hamarosan a poharadban, örökre az emlékezetedben.

Élvezd a különbséget!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com